sunnuntai 16. lokakuuta 2011
Lihasta (taas)
Ja miksipäs ei lihasta koska se on hyvää rakennusaineitta kehollemme varsinkin punainen liha mutta ihan ensiksi liha on taas paha kaiku ihmisten korvissa koska ne sisältävät paljon rasvaa. Lihassa on Foolihappoa, B-vitamiineja, B-2 Vitamiinia joka vahvistaa lihasten kestävyyttä esimeriksi kovassa sarjassa jaksaa viedä kovemmin ja paremmin :) sinkkiä, kreatiinia ja nämä(kin) osallistuvat kehomme palautumiseen ja sitäkautta kappas vaan?-kasvuun. Liha on pää-asiassa hitaasti imeytyvä pilkottu proteiinin lähde ja takaa tasaisen verenaminohappo pitoisuuden väli-ajalla ja typen säilyttämistä kanssa. Lihaa vaan naamriin ihan milloin vain jopa illalla erilaisissa muodossa(siitä kanssa lisää). Laiheemmat lihapalat ja ohuemmat kanssa ovat paras vaiho-ehto niille jotka oikeasti nirsoilee rasvan kanssa naudanreisi on ok.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Lukijat
Blogiarkisto
-
►
2017
(17)
- ► huhtikuuta (4)
- ► maaliskuuta (8)
- ► tammikuuta (5)
-
►
2015
(3)
- ► heinäkuuta (1)
- ► maaliskuuta (1)
- ► helmikuuta (1)
-
►
2014
(40)
- ► huhtikuuta (3)
- ► maaliskuuta (7)
- ► helmikuuta (11)
- ► tammikuuta (8)
-
►
2013
(59)
- ► joulukuuta (10)
- ► marraskuuta (14)
- ► toukokuuta (1)
-
►
2012
(8)
- ► joulukuuta (2)
- ► huhtikuuta (2)
-
▼
2011
(30)
- ► joulukuuta (3)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (18)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti