maanantai 17. lokakuuta 2011

Kala

Tätä suosittelen syömään koska ne sisältävät Omega-3 rasvahappoja ja niillä on kanssa oivallinen vaikutus lihaskasvuun ja ruokavarastoiden eli ensisijaisten energianlähde muodostuksessa on apuna. Omega-3 ehkäisee lihastulehduksilta ja vaikka mitä kuten näitä: . A-, B12-, D-, E- ja K- vitamiinia ja hyvälaatuista proteiinia mm. Kalan syöminen 2krt viikossa ja kerralaan 400g on ok toki riippu ihmisen painosta ja sukupuolestakin ja kropan tyypistä(tästä lisää myöhemmin). Rasvoista taas ei kannatta kantaa pidempää huolta koska edelleen 30% kokonaiskaloreista jota saadaan päivän aikana tulisi olla terveellistä. Omega-3 vähentävät kudosten insuliinin tarvetta ja JOS ravintoaineiden käsittelyyn tarvitaan vähemmän insuliinia, vähentää se elimistön rasvapitoisuutta. Ja kalasta jos haluaa nimenomaan sitä rasvapitoisempaa tavaraa niin Makrilli on oiva vaihto-ehto siihen. Kalan syöminen altistaa riskiä erinlaisille sydän-veri taudeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat