lauantai 28. huhtikuuta 2012

Hiilarit!! -OIKEIN ja sillee..

Hiilareita ei kannata karsia pois ruokavaliosta mutta miten sen valitsee on huomattava kokonaisuuden pala, hiilareiden tarkoituksesta ihmisrkoppaan. Jos syöt liian vähän, ihan loogisesti ajateltuna se lihasmassamme hankinta hidastuu mutta sitten on taas se kääntöpuoli eli liian paljon niin turpoaa kuin pullataikina sekä samalla suorituskyky heikkenee pitkällä tähtäimellä. 6 g Hiilareita per painokilo kohti ja tämä siis päivässä JOS siis halutaan lihasmassan kasvavan. Tasaisesti jaotettuna parempi kun lätkäisisi turpaa hyhdellä aterialla vaikkapa 500g.. Hiilareita napaan vaan(treenin jälkeinen sekä aamiainen, ai niin ruokavarastot on kaput aamulla) koska se on se rasva on tuottaalisellasesti vähempi ja näinä hetkinä kiihdyttää hormonien tuotantoa jolla on selvä yhteys lihassoluihin(kuljettaa ravintoaineita) ja kappas vaan lihasten palautuminen on taattu. Mikä on hiilaria?  Ei oo pulla tai sokeri tai venhä ei vaan hitaasti sulavia hiilareita elikkäs kaurapuuroa, täysjyvävalmisteita, peruonoita, vihanneksia, hedelmiä. Edellämainut ei kuulu siihen kategoriaan joka antaa virettä aika nopeastikin sitten laskeekin kuin lehmän häntä. Amupala ja treenin jälkeinen ateria on se jolloin saa luvan hiilareilla herkutella kehoonsa runsaalla kädellä. Energia tulee ihan mukavasti ja kasvattamaan LIHAKSIA! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat